Loading...
Jsme sólový agent a distributor těchto značek, které vidíte v našich obchodech.
Všechna vína v našem Obchodě a E-shopu pocházejí od Vinařů malých producentů, které majitelé každodenně pracují po celé generace.
Nenabízíme žádné víno, které se vyrábí ve 100 tisících lahvích, ale jen LIMITOVANÁ množství Tisíce ročně.
Každý producent souhlasil s ...
Jsme sólový agent a distributor těchto značek, které vidíte v našich obchodech.
Všechna vína v našem Obchodě a E-shopu pocházejí od Vinařů malých producentů, které majitelé každodenně pracují po celé generace.
Nenabízíme žádné víno, které se vyrábí ve 100 tisících lahvích, ale jen LIMITOVANÁ množství Tisíce ročně.
Každý producent souhlasil s rezervou minimálního množství stovek lahví na jeden druh vína pro český trh. Když skončí víno v daném roce, není větší šanci si ho koupit v Česku i na jakémkoli místě v Itálii. Uvědomte si, že to, co nabízíme, je opravdu to nejlepší z té nejlepší kvality a zdravé dostupné v Itálii.
sparkling wine Chardonnay 95% - Pinot Nero 5% Pleasant, 95% chardonnay, 22 months on the lees, fairly fine and fairly persistent perlage. Smell that tastes of yeasts and dried fruit. In the mouth it confirms the sensations of fresh and slightly sapid smell. Considering that it is a Champenoise method and that it costs little more than a Charmat method I...
GRAPES BLEND: 85% Marzemino, 15% Barbera, Sangiovese, Rebo Colour: bright redBouquet: vegetal scents with violet fragranceFlavour: good intensity, dry, delicate, sapid tasteBody: good structure Persistence: balanced acid tannicAlcohol: 13%Residual sugar: dryTotal acidity: 5,50Pairing: meats, cured meats, cheeseLongevity: 3 yearsServing temperature: 15...
GRAPES BLEND: 65% Groppello - 15% Sangiovese - 10% Marzemino - 10% Barbera COLOUR: soft pinkBOUQUET: intense, clear, floral, fineFLAVOUR: pleasant intensity, sharp, fruity and rich in typical salinity BODY: delicatePERSISTENCE: mediumALCOHOL : 13%RESIDUAL SUGAR : dryTOTAL ACIDITY: 6,50PAIRING : cured meats, light dishes, white meat, excellent as an...
WINE: Lugana D.O.C GRAPES BLEND: 100% Turbiana SOIL TYPE: : clayey, silty, of morainic origin, typical of Lugana area GRAPES MANAGEMENT: manual defoliation and thinning WINE-MAKING TECHNIQUE: soft pressing, static decantation of the must, fermentation with controlled-temperature selected yeasts
100% Catarratto IGP Terre Siciliane
Merlot 30%, Sangiovese 50% , Cabernet sav. 20% - wine
Denomination: Chianti D.O.C.G. Variety: 100% Sangiovese - wine Alcohol: 13.5% vol. Serving temperature: 14 ° - 16 ° C
Sangiovese, Canaiolo e Colorino
Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot
60% Sangiovese, 20% Merlot, 20% Sagrantino